Wij zijn een familiebedrijf in de Kempen en investeren in ALLE types vastgoed. Dit mogen zowel afbraakpanden, volledig of gedeeltelijk te renoveren panden zijn, instapklare panden, nieuwbouwwoningen, villa’s met veel of weinig grond…

Als professionele opkoper bieden wij steeds een snelle en correcte oplossing voor diegene die snel & discreet willen verkopen aan een betrouwbare partij.

Wij gaan er altijd van uit dat een eerlijke en correcte aanpak de beste is. Daarbij is het belangrijk om een win-win situatie te creëren waarbij wij ook hulp kunnen bieden bij het vinden van een nieuwe thuis en u kunnen helpen bij de opkuis en het leeghalen van uw woning.

We bezoeken het pand samen met u en bij een akkoord regelen we al het papierwerk en bezorgen na ondertekening van de verkoopovereenkomst onmiddellijk het voorschot.

Ervaring, marktkennis en eigen financiering zijn de troeven voor een goede overeenkomst. Aarzel niet en neem vandaag contact op via +32 476 48 30 08 of info@snelgeldvooruwhuis.be.